Aangezien schoonmaak-bedrijven.be mede door haar netwerk vele diensten kan verlenen, zou het voor veel bedrijven, woningcorporaties en scholen
aantrekkelijk zijn om met ons de samenwerking aan te gaan. Veel van deze instellingen doen momenteel zaken met een schoonmaakbedrijf voor hun dagelijkse schoonmaak, bellen een schildersbedrijf op voor hun schilderswerken en als er een reparatie of een klus gedaan met worden, dan wordt er vervolgens in de meeste gevallen contact opgenomen met een onderhouds- of klusbedrijf.
Nadelen hiervan zijn dat de rekening vaak te hoog is en dat er allerlei contacten gelegd moeten worden.
Bij schoonmaak-bedrijven.be gaat alles via êên directe lijn voor al uw aanvragen. Bovendien werkt schoonmaak-bedrijven.be met voordeelbundels zoals bij een all-in pakket voor je tv,telefonie en internet. Hoe meer diensten via ons gaan hoe goedkoper de tarieven worden.
Kortom Cleaning Master zou vanwege haar kwaliteit,  ruime aanbod aan diensten, visie en om haar prijs/kwaliteit verhouding  een aanwinst moeten zijn voor iedereen.
schoonmaak-bedrijven.be is een innoverend schoonmaakbedrijf die vooral met haar werkwijze en haar werkmethodes de concurrentie steeds een stapje voor wilt blijven. Daarom zijn wij altijd op zoek  naar verbeterpunten. Goed kan in onze ogen altijd beter en en met deze visie streven wij naar perfectie.
Het maatschappelijke en sociale hart die we uitdragen is ook een belangrijk aspect in onze visie, vandaar dat schoonmaak-bedrijven.be ook met een social return beleid werkt.
Waar een wil is, is een weg en als de mens een wil heeft dan dan zijn wij bereid om voor hem de weg uit te stippelen

Vloeronderhoud

Een mooie harde vloer is vaak een blikvanger in een gebouw. Veel bedrijven prefereren een harde vloer boven tapijt vanwege de lange levensduur en de weerstand tegen vervuiling. Voor een harde vloer is dagelijks onderhoud niet voldoende. Voor het behoud van de vloer is een periodiek onderhoudsplan voor professionele vloerreiniging nodig waarin de extra onderhoudsbeurten staan. Deze variëren van schrobben van stenen vloeren tot en met strippen en conserveren van linoleumvloeren. schoonmaak-bedrijven.be  Specialistische Reiniging geeft graag advies over:
  • Conserveren van linoleum, PVC en houten vloeren;
  • Kristalliseren van natuurstenen vloeren;
  • Schrobben van stenen vloeren.

Tapijtreiniging

Specialistische Reiniging voor Tapijt
Alleen stofzuigen is niet voldoende om zachte vloerbedekking langdurig schoon te houden. Regelmatig is een grondige tapijtreiniging of zelfs een dieptereiniging nodig, afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en de soort vloerbedekking. Deze tapijtreiniging komt niet alleen de hygiëne en de atmosfeer ten goede, maar verlengt ook de levensduur van de vloerbedekking.
Voor het reinigen van zachte vloerbedekking zijn verschillende technieken mogelijk. Afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en het soort vloerbedekking gebruiken we:
  • Droogpoederreiniging;
  • De bonnetmethode;
  • De sproei-extractiemethode;
  • Shamponeren.